Kérünk minden csapatot, akik jelenleg még nem láthatók szerzőként a blogon, hogy a szimataneten(kukac)gmail.com-ra írják meg, megkapták-e a meghívót!

A biztonság kedvéért hétfőn éjfélig azt is jelezzétek majd e-mailben, ha elkészültetek a bejegyzéssel a blogon. (Azért titokban remélem, hogy nem kell emiatt éjfélig fennmaradni senkinek!)

Húzzatok bele, mert mindjárt lejár a határidő!

Üdvözlettel: a játékmester

A bejegyzés trackback címe:

https://szimataneten.blog.hu/api/trackback/id/tr101774213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pendriverek 2010.02.22. 14:44:14

A vulkánok a természet legnagyobb pusztító csodái. Látványos képek, félelmetes felvételek, ijesztő statisztikák kapcsolódnak hozzájuk. No meg egy-két katasztrófa film . Rengeteg helyen pusztítottak már vulkánok, és sajnos sok áldozatot is követeltek. Az egyik történelmet formáló katasztrófa Popei-hez kötődik Vulkánkitöréskor rengeteg ház elég, és emberek halnak meg. De szerencsére nincs sok vulkán. A vulkánkitörés nagyon látványos, de egyben veszélyes is. A vulkáni láva rendkívül magas hőfokú. Egy embert pillanatokon belül nyomtalanul eltűntet. Kitöréskor hamufelhő jön elő.
Néhány hasznos link az érdeklődőknek:
A vulkánokról, és működésükről:
hu.wikipedia.org/wiki/Vulk%C3%A1n
www.sulinet.hu/tovabbtan/felveteli/2001/2het/foldrajz/foldrajz2.html
www.bebte.hu/vulkanok/tipusok.htm
katasztrofa.network.hu/blog/katasztrofa_klub_hirei/a-vulkan
süti beállítások módosítása