Sziasztok Nyomozók!!

Az anyagok, amiket küldtetek, technikai és tartalmi szempontból is nagyszerűek  voltak, rengeteget tanultam belőlük.
Gratulálok, de ne feledjétek, még van egy forduló, amelyet teljesítenetek kell!!

Az utolsó feladathoz a kreativitáson kívül leginkább humorra lesz szükségetek.

A feladat:
Az előző fordulóban olvashattatok  négy történetet. (Lásd: A játékmester hírei és feladatai) Ezekkel a történetekkel kapcsolatosan - elég egy részletet vagy témakört kiragadni belőlük - kellene egy vicces, egyéni képregényt készítenetek.
Például valami ilyesmit:
(persze lehet majd még poénosabb is, de tőlem csak ennyi tellett:-(((


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
          A www.kepregenygyar.hu - vagy más képregényszerkesztő - weboldalon könnyedén összeállíthatjátok saját, 3-4-5 képkockából álló műveteket. Ha az újabb regisztrációs bonyodalmakat el akarjátok kerülni, regisztráció nélkül is szerkeszthettek az oldalon, és a "PrintScreen" gomb segítségével elmenthetitek "Ms-Paint"-be vagy más képszerkesztőbe a képernyőtök tartalmát, majd kivághatjátok belőle a kész képregényt. Ez azért is hasznos, mert a képszerkesztővel utólag hozzá is tehettek a rajzokhoz!!!

A képeket ajánlatos .jpg fomátumban elmenteni, és a fájlméret 200 KB-nál ne legyen sokkal nagyobb.
Adjatok egy találó címet a képregényeteknek, majd tegyétek fel képként ide a blogra!

S ha már úgyis benne vagytok a képszerkesztésben, még egy ráadás feladat: a http://koltogeto.blog.hu oldalon található "dilis állatfajok" közül fogadjatok örökbe egyet, és rajzoljátok le. A 4.b állatkertje különösen jól sikerült, még definíciók is készültek hozzá - de a rajzolás már nehezebben megy nekik. Segítsetek!!! Ezt a rajzot - lehet fotómontázs, fotógrafika, "átrajzolás" is - egy újabb bejegyzésben tegyétek közzé itt, a Szimat-blogon. (Tehát önálló bejegyzés legyen, melynek címe a Költögetőről származó dilis állat neve.)

Jó munkát kívánok Nyomozók! Sok sikert és jó szórakozást az utolsó fordulóhoz!

FONTOS!
Mind a 21 csapat továbbra is versenyben van!
A 4. forduló határideje: március 16., kedd.

A bejegyzés trackback címe:

https://szimataneten.blog.hu/api/trackback/id/tr261798988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása